fbpx

ПІДЛОГА BARLINEK В ТВОЄМУ ІНТЕР’ЄРІ  

ПОДИВИСЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЮ

Французька ялинка – підлога з дизайном який непідвладний часу

Колись дошкою змонтованою за малюнком французької ялинки прикрашали прекрасні кімнати вілл і королівських палаців. Сьогодні цей дизайн повертається, переживаючи свій ренесанс. Елементи ріжуться під кутом 45 градусів створюючи вражаючу композицію, яка надає інтер’єру легкість та вишуканість.

ФРАНЦУЗЬКА ЯЛИНКА BARLINEK

ЩО ТАКЕ Французька Ялинка?

Французька ялинка користується великою популярністю. Така підлога – прекрасний спосіб оновити інтер’єр. Справжня деревина, неповторний характер та ідеально оброблені дошки – це причини, чому французька ялинка завжди залишатиметься непідвладним часу та тенденцій дизайну. Французька ялинка відрізняється від класичної ялинки. У класичній ялинці ми використовуємо дошки рівних розмірів, розташовуючи їх таким чином, щоб сторона одного елементу з’єднувалася з довшою стороною іншого елементу під прямим кутом. Французька ялина нагадує наконечники стріл. Це пов’язано з різанням бортика стику під кутом 45 градусів. Розмір і колір французької ялинки впливають на остаточний вигляд інтер’єру, але завдяки широкому вибору навіть найвибагливіші клієнти знайдуть щось для себе. Дерев’яна підлога може бути різних кольорів і з різною кількістю природних особливостей деревини, а їх красу можна підкреслити, обробляючи олією або лаком. Підлоги з натуральних матеріалів, безумовно, прослужать  довгі роки. Дерев’яна підлога з французької ялинки – хороший вибір не тільки для квартир, але і для готелю чи ресторану.

Як організувати простір та дизайн приміщення, в якому вкладена Французька ялинка?

Те, як ми сприймаємо простір, сильно впливає  підлога. Французька ялинка дуже декоративна і безумовно привертає увагу. Які стилі доповнюватиме така дерев’яна підлога? Французька ялинка – хороший вибір для класичних ретро-інтер’єрів. Віна добре  підкреслює важкі меблі, штори та килими. Про неї також варто подумати і в сучасному інтер’єрі, який прикрасить натуральну дошку. Французька ялинка добре виглядає з мінімалістичними меблями на високих ніжках. Вона чудово впишеться в атмосферу скандинавського, прованса або мінімалістичного стилю.