fbpx

ПІДЛОГА BARLINEK В ТВОЄМУ ІНТЕР’ЄРІ  

ПОДИВИСЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЮ

майстерні

17 – 19 серпня поточного року. Barlinek Instytut of Design разом з дизайнерами, які пройшли до другого етапу конкурсу “Творіння Природи 3.0” відвідали Фабрику Барлінек. У цьому році конкурс був унікальний тим, що вперше отримав міжнародний статус, оскільки взяти участь у ньому були запрошені дизайнери з Росії, Румунії та України. З самого початку дня учасники активно брали участь в найбільш захоплюючій частині конкурсу – ремісничому семінарі. Протягом триденного перебування в Barlinek, учасники мали можливість ознайомитися з технологічним процесом створення барлінецької дошки, відчути сировину, з якою вони далі працювали, а потім провести час у неймовірній атмосфері, яку створювали люди, що були присутні на семінарі.

Завданням третього конкурсу було створення дошки майбутнього. В ході семінару кожен учасник міг створювати дошки, які будуть в нашому житті і через 10 або 20 років. Учасники могли вибирати, відчути структуру 100% деревини, її тепло, стабільність і усвідомити потенціал, яким володіє ця сировина. Потім, шляхом проведення різних дослідів – від фарбування, до зміни текстури і форми дошки, знайти шлях, що веде до виконання прототипу спроектованої для себе на першому етапі дошки.

Переможці будуть обрані в жовтні на заключному гала-конкурсі під час фестивалю в Лодзі Łódź Design Festival.

Barlinek Instytut od Design є програмою співробітництва з архітекторами і дизайнерами інтер’єру. Конкурс “Творіння Природи” не зміг би бути проведений без допомоги таких людей, як дизайнери, які є частиною унікальної групи ЖУРІ – Пшемислав Лукасик, Агнешка Штефанска, Івона Гах, Томаш Блушковскі, або компанії SAICOS, яка підтримувала учасників своїми знаннями і досвідом в галузі обробки деревини, її захисту та обслуговування. Ми не забуваємо також про медіа-наставника конкурсу, яким є журнал красивих ідей – Design Alive.