fbpx

ПІДЛОГА BARLINEK В ТВОЄМУ ІНТЕР’ЄРІ  

ПОДИВИСЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЮ

Барлінек на виставці BAU 2019

Вже 14 січня відкривається Всесвітня Виставка Архітектури, Матеріалів та Будівельних Систем BAU в Мюнхені. На цьому заході серед найбільших компаній можна буде знову зустріти фірму Barlinek –  провідного виробника багатошарових дерев’яних підлог.

В 19 залах загальною експозиційною площею 200 тисяч м2 можна буде побачити інноваційні рішення для комерційного та житлового будівництва та дизайну інтер’єрів, як для новобудов, так і для реконструкцій та модернізацій.

Домашній характер, натуральні матеріали та найсучасніші тенденції дизайну – це характеризує наш стенд на виставці BAU 2019. Стенд був розроблений Шимоном Ханчаром (Hanczar Studio), його проекти попередніх наших стендів завоювали серця відвідувачів.

Буде представлена повна пропозиція компанії: Колекція Senses, тобто однополосні широкі дошки (207 x 2200 мм), створені з проектантками-фіналістками нашого конкурсу «Твори з Природи» кольорова колекція Tastes of Life, а також пропозиція з каталогу Pure, Life та Decor, та наші новинки, в тому числі серія Pure Classico Line, тобто класична  ялинка в шести кольорах та підлога з новою шириною 155 мм.

 

Що: Виставка BAU

Де: Мюнхен, Німеччина (дивись на карті)

Коли: 14-19.01.2019 р.

Стенд Барлінка: Зал A6, стенд: 322