fbpx

ПІДЛОГА BARLINEK В ТВОЄМУ ІНТЕР’ЄРІ  

ПОДИВИСЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЮ

Barlinek отримав нагороду в Швеції

Наша компанія була нагороджена посольством Республіки Польща в Стокгольмі нагородою Mercurius за успіхи на шведському ринку.

Урочиста церемонія зустрічі польсько-шведського бізнесу в посольстві Республіки Польща в Стокгольмі, на якій були нагороджені дві польські компанії – крім Barlinek, також виробник автобусів Solaris Bus & Coach, відбулася в четвер 26 січня 2017 року.

«Ще до недавнього часу це ми спостерігали за шведами і вчилися у них, як робити бізнес. Тепер прийшов час для польських компаній у Швеції “, – сказав посол Польщі в Стокгольмі Веслав Тарка. Ведучий церемонії підкреслив, що обидві нагороджені компанії характеризуються сучасністю і інноваційністю.

“Шведський ринок не є простим, тут існує сильна конкуренція з боку місцевих виробників. Проте, нам вдалося переконати клієнтів у якості нашої продукції, і тепер нам вже не потрібно пояснювати, що таке Barlinek “- сказала Барбара Матусяк, менеджер компанії Barlinek по скандинавським ринкам.

Варто зазначити, що паркетна дошка Barlinek двічі перемогла у незалежному випробуванні, проведеному Шведським технологічним інститутом.

Нагорода Mercurius – це статуетка, яка виготовлена за спеціальним проектом і зображає крила. Автором нагороди є скульптор із м. Познань Клаудія Григорович-Косаковська. Нова нагорода буде присвоюватися щорічно посольством РП в Стокгольмі “підприємцям, які внесли свій вагомий внесок у просування польського бізнесу в Швеції.”