fbpx

ПІДЛОГА BARLINEK В ТВОЄМУ ІНТЕР’ЄРІ  

ПОДИВИСЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЮ

Хай живе колір! 5. міжнародний конкурс “Натхнення від природи”!

Розпочався черговий, вже п’ятий конкурс “Натхнення від природи”, призначений для архітекторів дизайнерів та всіх любителів проектування. Мета конкурсу полягає у виборі найцікавіших, інноваційних проектів забарвлення паркетної дошки Барлінек. Особливу роль відіграватиме факт відображення в проекті новаторських трендів 2018 р.

П’ятий конкурс з проектування “Натхнення від природи” проводиться під девізом: „Хай живе колір!”. Паркетна дошка Барлінек без сумнівів надає інтер’єру стилю. Вона викоготовлена зі справжньої деревини, це натуральний і благородний виріб. Завдяки брашуванню, фаскам чи забарвленню ми отримуємо дерев’яну підлогу на будь-який смак. Це завдяки співпраці чотирьох фіналісток першого конкурсу “Натхнення від природи” виникла колекція “Tastes of Life”, тобто підлоги в 16 унікальних забарвленнях. Під час п’ятого конкурсу ми шукаємо наймодніші кольори підлог в 2018 році!

Який колір на вашу думку наймодніший? Ідеальний колір? Спробуйте себе в якості дизайнера, шукайте винятковий колір. А коли знайдете, перенесіть його на підлогу!

Після успіхів попередніх випусків та кількості надісланих робіт, ми втретє запрошуємо взяти участь у конкурсі дизайнерів з Росії, України і Румунії.

Формула конкурсу залишається без змін і складається з двох етапів. У І етапі окрім проекту/ідеї, потрібно врахувати “moodboard” (дошку настрою), яка повинна представляти всі елементи, які надихнули Конкурсанта на створення проекту. Слід підготувати її в електронній версії, напр. у формі презентації power point. У другому етапі вибраних учасників запросять на спеціальні майстер-класи на наше підприємство до м.Барлінек (Польща), де за участю експертів групи Barlinek та членів журі вони допрацюють свої проекти і здобудуть нові вміння. Ефектом цих робіт буде фінальний проект, поданий на конкурс.

До складу журі входять авторитетні фахівці сфері архітектури і дизайну: голова – Пшемо Лукасік (Medusa Group), Агнєшка Стефаньска (Infinity-Design), Томаш Блушковскі (Forma Studio), Шимон Ганчар (Hanczar Studio) та Войцєш Тжцьонка (Design Alive). Ініціатор конкурсу – Директор маркетингу фірми Барлінек Дорота Карбовська-Завадзка.

Фінальна урочистість та вручення нагород і премій відбудуться 5 жовтня 2018 року під час цьогорічної виставки “Warsaw Home”.

Ми чекаємо на Ваші роботи до 10 червня 2018 р.

Вся додаткова інформація знаходиться на сайті www.kreacjeznatury.pl