fbpx

ПІДЛОГА BARLINEK В ТВОЄМУ ІНТЕР’ЄРІ  

ПОДИВИСЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЮ

ПІДЛОГИ У ПАРИЗЬКОМУ СТИЛІ, ТОБТО НОВІ ПРОДУКТИ В АСОРТИМЕНТІ БАРЛІНЕК

Фірма Барлінек розширює свій асортимент, впроваджуючи нові дерев’яні підлоги. Цього разу це дошки, які можна укласти за візерунком французької ялинки. Це відповідь найбільшого європейського виробника на останні тенденції та очікування покупців. Це також доповнення колекції французької ялинки, яка вже є на ринку і дуже добре сприймається покупцями.

Французька ялинка – це підлога, укладена з дошок, підрізаних під кутом 45º, що гарантує ексклюзивний та стильний візерунок підлоги. Він надає кімнатам елегантний характер, додатково пропонує всі переваги дерев’яних підлог, такі як натуральність, позачасовий шарм або максимальний затишок. Пропозиція Барлінек складається з дошок, з лицьовим шаром дуба, пофарбованими в п’ять відтінків – дуб Caramel, дуб Trivor, дуб Serene, дуб Mainland та дуб Raisins. Краї дошок підкреслені чотирибічною мікрофаскою, що надає підлогам благородний вигляд.

Новий асортимент дошок Барлінек, який можна оформити за малюнком французької ялинки, має класичне з’єднання шип-паз. Ці дошки є протиалергійними, а завдяки тришаровій структурі вони мають підвищену стійкість до погодних умов. Додатковою перевагою цих підлог є той факт, що їх можна класти на електричному та водному підлоговому опаленні. Як і у стандартних дошок Барлінек, підлоги при пошкодженні можуть бути відремонтовані.