fbpx

ПІДЛОГА BARLINEK В ТВОЄМУ ІНТЕР’ЄРІ  

ПОДИВИСЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЮ

Візит керівництва обласної державної адміністрації та представників освітян Вінницької області на завод ТОВ «Барлінек Інвест»

8 серпня 2014 року на заводі ТОВ «Барлінек Інвест» побували представники керівництва Вінницької обласної державної адміністрації (ОДА) на чолі з Головою ОДА Олійником Анатолієм Дмитровичем, освітніх закладів, преси і телебачення. Метою візиту було ознайомлення з технологією безвідходного виробництва паркетної дошки та особливостями організації обігу тепла на ТОВ “Барлінек Інвест”. А для керівників освітніх закладів Вінницької області було заплановане вручення сертифікатів від ТОВ «Барлінек Інвест» на отримання безповоротної фінансової допомоги у вигляді паркетної дошки для облаштування шкільних приміщень.

Під час візиту гості заводу ознайомились з повним циклом виготовлення паркетної дошки, який базується на безвідходній технології. Під час оглядової екскурсії по заводу окрему увагу було приділено особливостям організації обігу тепла на ТОВ “Барлінек Інвест”, в зв’язку з чим присутні побували на котельній підприємства та цехах по виготовленню екобрикетів і екопелету.

Після ознайомлення з виробничою діяльністю ТОВ «Барлінек Інвест» у конференційній залі заводу відбулася зустріч гостей закладу із Генеральним директором паном Вініціушем Іванські.

Увазі присутніх була представлена інформація про діяльність групи Барлінек на території Польщі, Румунії та в Україні, обговорена інформація щодо реалізації соціальних ініціатив групи Барлінек, зокрема фінансування за останніх сім років створення нових лісових насаджень у кількості понад 883 тисячі дубових дерев на території близько 320 га. Загальна кількість символічного «Лісу Клієнтів» складає на сьогоднішній день близько 10 мільйонів дерев, і ця кількість нових лісових насаджень планомірно збільшується на території України і Польщі.

Під час обміну інформацією відвідувачі заводу зазначили високий рівень технологічного оснащення виробництва, екологічність продукції та її безпеку для здоров’я людини, а також факт, що діяльності заводу ТОВ «Барлінек Інвест», що реалізована на принципах енергонезалежності на базі сучасних безпечних для навколишнього середовища технологій (без використання газу або мазуту).

Окремо було зазначено, яку важливу роль у житті громади області та країни займають соціальні ініціативи компанії Барлінек. Однією із останніх соціальних ініціатив компанії Барлінек є реалізація проекту безкоштовної передачі паркетної дошки з метою облаштування підлоги в учбових приміщеннях тих закладів освіти Вінницької області, які того найбільше потребують ремонту навчальних приміщень. З цією метою спільно з обласним управлінням освіти були визначені такі заклади освіти, які найбільше потребують заміни підлоги, а саме: ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Уланів (Хмільницький район), ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів смт Муровані Куриловці (Мурованокуриловецький район), ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 смт Вороновиця (Вінницький район), ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Станіславчик (Жмеринський район), Піщанський навчально-виховний комплекс «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія смт Піщанка (Піщанський район), Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» с. Дорожне (Калинівський район).

Усім керівникам вищезазначених навчальних закладів були вручені Генеральним директором ТОВ «Барлінек Інвест» п. В. Іванські сертифікатів на надання благодійної допомоги у вигляді паркетної дошки загальною площею понад 1 000 кв м. Варто зазначити, що така безповоротна фінансова допомога у вигляді паркетної дошки закладам освіти, дитячим будинкам та іншим бюджетним організаціям надається підприємством ТОВ «Барлінек Інвест» на системній основі вже на протязі семи років – з моменту введення в дію заводу у м. Вінниця. .