fbpx

ПІДЛОГА BARLINEK В ТВОЄМУ ІНТЕР’ЄРІ  

ПОДИВИСЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЮ

Дошка Барлінек на стенді Zieta Studio під час Міланського тижня дизайну 2024

Salone del Mobile 2024 повернувся на сцену як перлина календаря дизайну: провідний міжнародний захід у сфері дизайну пройде з 16 по 21 квітня на виставкових майданчиках Rho Fiera у Мілані. Партнерство з виставкою Оскара Зієти узяла на себе компанія Barlinek, підлогове покриття якої стало надійним фундаментом для демонстрації новинок цього відомого дизайнера під час італійського тижня дизайну.

Виставки, засновані в 1961 році, відомі своїм широким асортиментом продукції для декору інтер’єрів та виразністю. Остання подія залучила понад 300 тис. відвідувачів з 181 країни світу. Тут представлені прототипи та інновації в сфері облаштування домашніх просторів та стилю життя: спальні, вітальні та їдальні, зони з меблями та шафами, текстиль, столи та стільці – все що створює атмосферу, що відображає, як змінюється наш спосіб життя і, відповідно, наш дім та середовище проживання.

Світло, легкість та сталий розвиток

Цього року, на 62-й виставці Salone del Mobile Milano, Zieta Studio виступить в абсолютно новому амплуа та кардинально новому світлі. Нові предмети Zieta будуть представлені у ще яскравіших, ще легших та ще більш екологічних версіях. Не обійдеться також без декоративних акцентів із постійно зростаючої колекції ваз Zieta. З’являться новинки і в категорії консолей, що вшановують естетику, функціональність та щоденні звички. Фоном для всього цього буде паркетна дошка Barlinek ясен Milkshake , краса молочних відтінків якої доповнюватиме естетику і стане природним фундаментом для представлення новинок. З нетерпінням чекаємо Вас на стенді E37, павільйон 14.